Erdek'te park uygulamasına yanıt geldi

Erdek

Erdekspor As Başkanı Haluk Turan, ‘‘Cadde otoparkların Erdekspor ile ilgisi yok''

Erdek’te önceki hafta başlayan ana cadde park uygulamasının Erdekspor ile ilişkili olmadığı açıklandı.

Erdek’te Büyükşehir’in tasarrufunda bulunan Hükümet Caddesi, Adnan Menderes Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi ve Orta Okul caddelerindeki otopark uygulamasının Erdekspor ile ilişkili olmadığı açıklandı.

Erdekspor Asbaşkanı Haluk Turan basına konu olan Erdek Cadde otoparklarının Erdek Belediyesi ile ilişkili gibi gösterilmesine müdahale edildiğini belirterek, yeni fiş uygulamasında yanlışın düzeltilerek Büyükşehir yazıldığı ifade etti.

Haluk Turan, ‘’Tüm Erdekliler dört cadde üzerindeki otopark uygulamasını Erdekspor’a ait olduğunu sanması, Erdekspor olarak bizi zor durumda bıraktı.’’

 ‘’Vatandaşların bireysel şikâyetleri ve bazı noktalarda yaşanan küçük problemlerin aşılması noktasında gerek Büyükşehir Otopark uygulamacısına, gerekse Büyükşehir’e gerekli bilgilendirme yapılarak tahsilat fişlerinin değiştirilmesi sağlanmıştır.’’

‘‘An itibariyle cadde otoparkçıları şu anda üzerinde Büyükşehir ibaresi yazan fişleri kullanmaktadırlar. Buda gösteriyor ki, Erdek ana caddelerinden toplanan otopark ücretlerinden, Erdek Belediyesi ve Erdekspor’un tek kuruş istifadesi söz konusu değildir.’’ Dedi.

As Başkan Haluk Turan, Kendilerinden önce Erdekspor görevinde bulunan arkadaşlarının sokak ve cadde otoparklarını 30 Ağustos 2014 ‘e kadar Erdek belediyesinden tahsis ettiklerini ancak bu tahsisten bilgileri bulunmadığı için Büyükşehir’e ait olduklarını bildikleri ana caddeleri otopark olarak hiç kullanmadıklarını söyledi.

Turan, Erdekspor’a tahsisli caddelerin, Erdekspor tarafından kullanılması mümkün olmayınca Büyükşehir’in konuya müdahil olduğunu ve görevlendirme ile 4 cadde üzerinde başlattığı otopark uygulamasını sürdürdüğünü söyledi.

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı